Full Oyun ve Program İndir
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Facebook’ta Paylaş
Paylaş

Microsoft, 1 Temmuz 2010'da XP'den desteğini çekiyor (Peki Ne Yapmalıyım?) PC
Microsoft, 1 Temmuz 2010'da XP'den desteğini çekiyor (Peki Ne Yapmalıyım?) PSP
Microsoft, 1 Temmuz 2010'da XP'den desteğini çekiyor (Peki Ne Yapmalıyım?) PS1
Microsoft, 1 Temmuz 2010'da XP'den desteğini çekiyor (Peki Ne Yapmalıyım?) PS2
Microsoft, 1 Temmuz 2010'da XP'den desteğini çekiyor (Peki Ne Yapmalıyım?) Xbox
Microsoft, 1 Temmuz 2010'da XP'den desteğini çekiyor (Peki Ne Yapmalıyım?) IPhone
Kaydol Kazan Microsoft, 1 Temmuz 2010'da XP'den desteğini çekiyor (Peki Ne Yapmalıyım?) 91
Sayfa Gösterimi
Free Counter

Microsoft, 1 Temmuz 2010'da XP'den desteğini çekiyor (Peki Ne Yapmalıyım?)

Microsoft, 1 Temmuz 2010'da XP'den desteğini çekiyor (Peki Ne Yapmalıyım?) Empty Microsoft, 1 Temmuz 2010'da XP'den desteğini çekiyor (Peki Ne Yapmalıyım?)

Mesaj tarafından Karaşimşek Paz Haz. 06, 2010 2:37 pm

Windows Server 2000, Windows 2000 Professional ve Windows XP Service Pack 2 işletim sistemlerini kullananlara verilen destek ise Temmuz 2010 itibarıyla sona erecek. Bu tarihten itibaren söz konusu işletim sistemleri için güncellemeler ve güvenlik yamaları gibi destekler kesilmiş olacak.

Buna karşılık Microsoft tarihinin en uzun süre desteklenen işletim sistemi olan Windows XP SP 2 kullanıcılarının Windows XP Service Pack'a yükseltmeleri durumunda kendilerine tanınan destek süresi 2014 yılına uzatılabilecek.

Service Pack 3'e Yükseltmek İçin Tıklayın

Microsoft, 1 Temmuz 2010'da XP'den desteğini çekiyor (Peki Ne Yapmalıyım?) Karaimek
Karaşimşek
Karaşimşek
Admin
Admin

Rep Gücü : 820
Başarı : 1
Tarayıcı : Firefox

https://fulloyunindir.forum.st

- Similar topics